Понеділок
13.05.2024
05:23
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Мій сайт
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


  Сьогодні українці вшановують жертв голодоморів, зокрема, найстрашнішого – Голодомору 1932-1933 років. У вікнах своїх будинків та на центральних площах міст у пам’ять про померлих від Голодомору о 16:00 українці запалять свічки одночасно по всій країні.
 До цієї події також приеднася колектив ЧР БДТ та їх їх вихованці. З цієї нагоди керівники та їх вихованці взяли участ у загальній хвилині мочання та Всеукраїнській акції "Запали свічку".  На заннятях були представлені тематичні виставки історичної та художньої літератури за темою "Минуле стукає в наші сердця". Також були проведені тематичні заняття пам'яті, бесіди ... Читати далі »

Переглядів: 265 | Додав: allapustobrik | Дата: 28.11.2017 | Коментарі (0)

     16 листопада 2017 року Чугуївський районний Будинок дитячої творчості презентував свій заклад виставковою експозицією з нагоди Дня польської культури,який відбувся в рамках Фестивалю європейської культури в Чугуївському районі. Захід пройшов на базі Чугуївського РБК. Вихованці гуртків Будинку представили роботи,виготовлені з природничих матеріалів: запашних лікарських рослин, насіння та квітів. Діти вклали своє натхнення у декоративні панно, картини, ляльок-травниць, об'ємні іграшки та вигадливий квітковий килимок, який вони робили з допомогою керівників гуртків. 
Щиро привітали наш колектив та подякували за талановитих педагогів та їхніх учнів Генеральний консул Республіки Польща у Харкові пан Януш Яблонський та представники польської делегації. Колектив ЧР БДТ так ... Читати далі »

Переглядів: 222 | Додав: allapustobrik | Дата: 28.11.2017 | Коментарі (0)

  Чугуївський районний Будинок дитячої творчості активно сприяє розповсюдженню ідей вторинної переробки серед своїх учнів, їхніх батьків та громадськості. Закликає мешканців Чугуївського району дбайливо ставитися до навколишнього середовища, не створювати стихійних звалищ та наскільки можливо утилізувати сміття. Кожного року ЧР БДТ проводить виставку «SOS-вернісаж,або Друге життя сміття», на якій свої вироби з вторинної сировини або з домашнього брухту презентують вихованці гуртків Будинку. З учнями напередодні проводяться дискусії та бесіди на тему переробки відходів, сортування сміття та вторинного використання речей, які вийшли з придатності.
У розви ... Читати далі »

Переглядів: 245 | Додав: allapustobrik | Дата: 28.11.2017 | Коментарі (0)

        9 листопада вихованці ЧР БДТ взяли участь в обласному етапі щорічного Всеукраїнського конкурсу (а також акції) "Молодь за здоровий спосіб життя". Метою заходу є: пошук нових форм пропаганди здорового способу життя; залучення до здорового способу життя вихованців, учнів та слухачів еколого-натуралістичних та художньо-естетичних гуртків. Наші діти, які живуть в Чугуївському районі, незважаючи на засилля електронних гаджетів та відеоігор, надають перевагу активному відпочинку. Керівники гуртків Будинку прищеплюють дітям любов до природи та виховують відповідальне ставлення до екології навколишнього середовища. На заняттях влаштовують екскурсії до лісу, активно збирають природничий матеріал для досліджень та в якості матеріалу для поробок. 
        Чугуївський район завжди славився своєю природою,а відтак - ... Читати далі »

Переглядів: 203 | Додав: allapustobrik | Дата: 28.11.2017 | Коментарі (0)

       9 листопада колектив ЧР БДТ в рамках підвищення власної кваліфікації та розвитку практичної майстерності за різноманітними творчими напрямами відвідав майстер-клас в місті Харків. Заняття, присвячене оволодінню технікою декупажа, розробила та провела фахівець з цієї галузі Коробова Олена. Майстер-клас пройшов на території художнього магазину «Сальвадор», керуючую якого є майстриня.
       Назва декупаж походить від французького découper – «вирізати». Це декоративна техніка по тканині, склу, дереву (та інших поверхнях), що полягає у вирізуванні візерунків із різних матеріалів та наклеюванні їх на поверхню, що декорується. На останок отримана композиція вкривається лаком заради збереженості, довговічності і особливого візуального ефекту.

 

Переглядів: 203 | Додав: allapustobrik | Дата: 28.11.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту